Vereeuwigd door Beeld en Geluid
01 maart 2017 
in Blog
0 min. leestijd

Vereeuwigd door Beeld en Geluid

Uit de oude doos:

Recent ontving ik het bericht van Beeld en Geluid dat één van mijn video’s is opgenomen en het beeld vereeuwigd wordt. Goed voor het nageslacht dus..

One of a Million

Beeld en Geluid bouwt een archief van een miljoen uur (!) waarvan deze video 4 minuten en 18 seconden voor zijn rekening neemt.

Tip voor familie uitje

Beeld en geluid doet veel met Youtube en organiseert wekelijks leuke activiteiten die je als Youtuber maar ook als ouder met je kinderen kunt bezoeken.

Bekijk hier de agenda

Mijn video

En als je nieuwsgierig bent, het gaat om deze video: (vraag me niet waarom ze uitgerekend deze video hebben gekozen 😉 )

Over de schrijver
Michel Penterman onderneemt ruim 25 jaar online én offline en maakte jaren furore met zijn online cursussen en passieve inkomsten stromen op basis van de 4 urige werkweek. Meer dan 13 jaar online ervaring en meer dan 25 jaar ondernemers- en levenservaring heeft hij nu ingezet om andere experts te helpen meer en leukere verdiensten te realiseren met hun kennis. Vaak in een drietraps raket: 1) online presence optimaliseren 2) een eigen online programma maken 3) opschalen met online marketing, guerilla marketing, crowdfunding, investeerders en groeien met complementaire partners
Reactie plaatsen

Passief en schaalbaar inkomen, klanten in overvloed en wederkerende inkomsten met jouw eigen succesvolle online programma's!

Ontvang nú de belangrijkste tips in je mail en Shine Like a Star!