Te gast bij Erwin Blom
02 december 2021 
in Blog
0 min. leestijd

Te gast bij Erwin Blom

Uit de oude doos: we schrijven 2012. Ik ben al een tijdje bezig maar begin echt lekker op stoom te komen. De markt voor online programma's en online gitaarles is nog helemaal open. Als ik toen had geweten, wat ik nu weet, had ik het nog zoveel anders aangepakt. Was ik meteen internationaal gegaan. En was ik direct mensen gaan leren hoe ze zelf online lessen konden maken. 

Online Kennis Verkoopt

Hoewel, ik deed dat destijds al met Welmoet Babeliowsky. De zus van Laura Babeliowsky en de eigenaar van Autorespond. 

We hadden 8 klanten, maar het meest gehoorde bezwaar was destijds: "Ik hoef toch niet zélf op de video?"

Succes met mijn online programma: €10.000 per maand op de automaat

In dit interview bij Erwin Blom mocht ik het succes van mijn Online Gitaarlessen komen toelichten.

Vision richt zich op ‘het nieuwe kijken, innovatie op het gebied van video en televisie’. Deze uitzending stond in het teken van ‘de nieuwe makers’.

Bekijk hier het interview:


Over de schrijver
Michel Penterman onderneemt ruim 25 jaar online én offline en maakte jaren furore met zijn online cursussen en passieve inkomsten stromen op basis van de 4 urige werkweek. Meer dan 13 jaar online ervaring en meer dan 25 jaar ondernemers- en levenservaring heeft hij nu ingezet om andere experts te helpen meer en leukere verdiensten te realiseren met hun kennis. Vaak in een drietraps raket: 1) online presence optimaliseren 2) een eigen online programma maken 3) opschalen met online marketing, guerilla marketing, crowdfunding, investeerders en groeien met complementaire partners
Reactie plaatsen

Passief en schaalbaar inkomen, klanten in overvloed en wederkerende inkomsten met jouw eigen succesvolle online programma's!

Ontvang nú de belangrijkste tips in je mail en Shine Like a Star!