Het roer om

Maandag 6 maart gaf ik een keynote ‘Het Roer Om’ bij ondernemersvereniging Ribizz.

In 10 minuten liet ik zien hoe ’10 minuten’ op Youtube mijn leven compleet veranderde en mij in staat stelde om van mijn hobby mijn werk te maken.

De keynote kun je hier downloaden

Josette PoelsJosette Poels, Bestuursvoorzitter Ribizz en ondernemer bij Key-Factor :

“Graag dank ik je nogmaals voor jouw mooie bijdrage gisteravond bij RIBIZZ! We hebben genoten van jouw verhaal en jouw openheid.”

Over de schrijver
Michel Penterman onderneemt ruim 25 jaar online én offline en maakte jaren furore met zijn online cursussen en passieve inkomsten stromen op basis van de 4 urige werkweek. Meer dan 13 jaar online ervaring en meer dan 25 jaar ondernemers- en levenservaring heeft hij nu ingezet om andere experts te helpen meer en leukere verdiensten te realiseren met hun kennis. Vaak in een drietraps raket: 1) online presence optimaliseren 2) een eigen online programma maken 3) opschalen met online marketing, guerilla marketing, crowdfunding, investeerders en groeien met complementaire partners
Reactie plaatsen

Passief en schaalbaar inkomen, klanten in overvloed en wederkerende inkomsten met jouw eigen succesvolle online programma's!

Ontvang nú de belangrijkste tips in je mail en Shine Like a Star!