Online geld verdienen

Verkoop je kennis op basis van de 4 urige werkweek

  • Ben jij expert op een bepaald vakgebied en wil je je producten en diensten met online programma's ondersteuren?
  • Wil je daarmee passieve inkomsten en terugkerende inkomsten realiseren?
  • En ben je inhoudelijk, creatief, commercieel maar wil je geen tijd kwijt zijn aan technisch geneuzel?

Dan kan ik je snel op gang helpen. Als niet technische, online ondernemer met twee linkerhanden run ik al sinds 2009 mijn eigen online programma's en heb ik diverse coaches en experts (nationaal en internationaal) online zeer succesvol laten worden.


Ik werkte zelf jaren voor diverse coach- en opleidingsorganisaties als online programmamanager en combineer inhoud en leerdoelen als een tweede natuur met commercie en een volledig k(l)ant en klaar geautomatiseerd systeem.


Ik ben praktisch ingesteld, altijd op zoek naar het 'laaghangende fruit' en zet me 100% in voor een gezamenlijk langdurig succes!

Geld verdienen aan Bol.com met Jia Ruan

Jia Ruan is in korte tijd een legende geworden met zijn online cursus "Geld verdienen aan Bol.com' Ik raad je aan om voor de gein eens te kijken en, nog beter, je aan te melden voor zijn webinar. 


Je komt dan in een staaltje ongekende verkoop agressiviteit terecht die je eigen grenzen zullen oprekken ;-) 

Software die het verschil maakt, gratis te proberen!

Winstgevende websites met Phoenix

Toen ik begon in 2008 liet ik mijn website in Wordpress bouwen. Iedere drie maanden moest ik wat laten ontwikkelen en altijd liep ik achter de feiten aan. Erger nog; ik had vaak ruzie met eigenwijze vormgevers die weigerde een goede salespage te bouwen.


Nu kan ik het allemaal zelf en loop ik voorop met de ontwikkelingen. Met de Phoenix software is het appeltje eitje. Ik bouw mijn eigen salespagina's maar haal ook minimaal 10.000 bezoekers per maand via mijn SEO binnen.

Je eigen community in een handomdraai met Huddle

Eigenlijk ben ik nooit zo gek op Facebook, Linkedin en andere community platforms geweest. Zit je daar een beetje je best te doen met een hoop bereik, maar uiteindelijk wil je je klanten in een eigen omgeving hebben en dáár de juiste dingen met hen doen.


Toen ik dan ook de Huddle software probeerde, was ik meteen overtuigd. Tegenwoordig heb ik een levende community met meer dan 15.000 leden. Een belangrijk onderdeel van mijn businessmodel!

Converterende betaalpagina's met Plug&Pay

Je betaalpagina is de belangrijkste pagina van je site. Daar gebeurt het. Haakt je klant af? Bekijkt hij een video, ziet hij een referentie of verstevig je zijn zelfvertrouwen door de juiste USP's op de juiste plek te zetten? 


Ik werd helemaal gek van alle mogelijkheden. Totdat ik deze makkelijk te integreren blauwdruk tegenkwam, in een handomdraai A/B testen kon doen en het meest passende aanbod vanzelf naar boven kwam drijven. Maak van 'Plug and Pray' -> 'Plug & Pay!!

Online muziek cursussen

Pianoles met Cor Bakker

Na woelige jaren waarin Cor wekelijks wereldsterren als Robbie Williams, Adele en Michael Bublé bij Paul de Leeuw begeleidde, gooide hij het roer om.


Voor Cor ontwikkelde ik online pianolessen (ik het online programma, Cor de inhoud) en sinds de knallende lancering geldt Cor als dé online piano leraar met zijn uitgebreide lesaanbod. Probeer de proefles  en ontdek hoe ook jij in no time je favoriete nummers op piano meespeelt!

Online gitaarles met Michel Penterman

Iedereen kan gitaar leren spelen! En met deze cursus kun jij het nu ook makkelijk leren. Deze online gitaarlessen scoren al 10 jaar onafgebroken goed en het leuke is: ze zijn voor jong én oud! 


Hiermee vond ik mijn niche; ofwel 'muze' volgens de theorie van de 4-urige-werkweek. Als onbekende hobby gitarist werd ik één van de bekendste online gitaarleraren. Probeer de proefles en je muzikale leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Zingen met Karin Bloemen

Samen met Cor Bakker en Karin Bloemen ontwikkelden we de cursus "Zingen met Karin". Lachen, gieren én brullen. Ik bedoel zingen. 


Bekijk de cursus en leer niet alleen zingen maar ook performen als een ware diva!