arrow_drop_up arrow_drop_down

Zakelijke online trainingen

4 urige werkweek met Michel Penterman

Jarenlang liet ik mij voorstaan op de 4 urige werkweek. Ik moet je eerlijk zeggen, als ik niet 4 jonge kinderen, geen duur huis in Nederland had gehad en voor een paar stuivers eten en drinken had kunnen kopen in een goedkoop én tropisch oord, had ik je 1 op 1 verteld hoe ook jij dit voor elkaar zou kunnen krijgen. 


De werkelijkheid is weerbarstiger en ik blijf tegenwoordig ver weg van de digital nomads, gold diggers en online marketeers die je gouden bergen beloven terwijl je er niets voor hoeft te doen, behalve, je raadt het al, hún cursus aan te schaffen. 


Wil je een eerlijk advies? Bel of app me gewoon, dan kijken we of en hoe ik je kan/wil helpen. De eerste tien minuten zijn van mij, daarna kun je me op uurbasis raadplegen. 


Als je positief in het leven staat en de nodige lef hebt om je nek uit te steken, ben je van harte welkom en zal ik je met liefde en plezier te woord staan. 

Online Marketing cursus met Martijn en Tonny

Martijn en Tonny van de IMU delen veel kennis op het gebied van online marketing. Hun bedrijf is bovendien leverancier van belangrijke software.

Ik werk al jaren intensief met hun website systeem waarmee je je expertise kunt delen en hun Huddle software als leerplatform. Meld je aan voor de gratis e-books.

Affiliate marketing met Jacko Meijaard

Affiliates zijn online wederverkopers die jouw producten  verkopen in ruil voor een vergoeding.


Bekijk het programma van Jacko Meijaard, met wie ik samen geïnterviewd werd door het Algemeen Dagblad in het kader van de 4-urige-werkweek en leer hoe je zelf affiliate kunt worden.

Geld verdienen aan Bol.com met Jia Ruan

Jia Ruan is in korte tijd een legende geworden met zijn online cursus "Geld verdienen aan Bol.com' Ik raad je aan om voor de gein eens te kijken en, nog beter, je aan te melden voor zijn webinar. 


Je komt dan in een staaltje ongekende verkoop agressiviteit terecht die je eigen grenzen zullen oprekken ;-) 

Winst met Workshops met Hugo Bakker

Hugo Bakker timmert al een aantal jaar succesvol aan de weg met zijn online programma 'Winst met Workshops'.


Hugo en ik werden allebei door het Algemeen Dagblad geïnterviewd waarna Hugo een podcast met mij opnam (zo gaat dat dus ;-) over het succes van mijn online programma.  Doe zijn gratis online training.

Software die het verschil maakt, gratis te proberen!

Winstgevende website met Phoenix

Toen ik begon in 2008 liet ik mijn website in Wordpress bouwen. Iedere drie maanden moest ik wat laten ontwikkelen en altijd liep ik achter de feiten aan. Erger nog; ik had vaak ruzie met eigenwijze vormgevers die geen bij weigerde een goede salespage te bouwen.


Nu kan ik het allemaal zelf en loop ik voorop met de ontwikkelingen. Met de Phoenix software is het appeltje eitje. Ik bouw mijn eigen salespagina's maar haal ook minimaal 1000 bezoekers per dag via mijn SEO binnen!

Je eigen community in een handomdraai

Eigenlijk ben ik nooit zo gek op Facebook, Linkedin en andere community platforms geweest. Zit je daar een beetje je best te doen met een hoop bereik, maar uiteindelijk wil je je klanten in een eigen omgeving hebben en dáár de juiste dingen met hen doen.


Toen ik dan ook de Huddle software probeerde, was ik meteen overtuigd. Tegenwoordig heb ik een levende community met meer dan 15.000 leden. Een belangrijk onderdeel van mijn businessmodel!

Converterende betaalpagina

Je betaalpagina is de belangrijkste pagina van je site. Daar gebeurt het. Haakt je klant af? Bekijkt hij een video, ziet hij een referentie of verstevig je zijn zelfvertrouwen door de juiste USP's op de juiste plek te zetten? 


Ik werd helemaal gek van alle mogelijkheden. Totdat ik deze makkelijk te integreren blauwdruk tegenkwam, in een handomdraai A/B testen kon doen en het meest passende aanbod vanzelf naar boven kwam drijven. Maak van 'Plug and Pray' -> 'Plug & Pay!!

Online muziek cursussen

Pianoles met Cor Bakker

Na woelige jaren waarin Cor wekelijks wereldsterren als Robbie Williams, Adele en Michael Bublé bij Paul de Leeuw begeleidde, gooide hij het roer om.


Voor Cor ontwikkelde ik online pianolessen (ik het online programma, Cor de inhoud) en sinds de knallende lancering geldt Cor als dé online piano leraar met zijn uitgebreide lesaanbod. Probeer de proefles  en ontdek hoe ook jij in no time je favoriete nummers op piano meespeelt!

Online gitaarles met Michel Penterman

Iedereen kan gitaar leren spelen! En met deze cursus kun jij het nu ook makkelijk leren. Deze online gitaarlessen scoren al 10 jaar onafgebroken goed en het leuke is: ze zijn voor jong én oud! 


Hiermee vond ik mijn niche; ofwel 'muze' volgens de theorie van de 4-urige-werkweek. Als onbekende hobby gitarist werd ik één van de bekendste online gitaarleraren. Probeer de proefles en je muzikale leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Zingen met Karin Bloemen

Samen met Cor Bakker en Karin Bloemen ontwikkelden we de cursus "Zingen met Karin". Lachen, gieren én brullen. Ik bedoel zingen. 


Bekijk de cursus en leer niet alleen zingen maar ook performen als een ware diva!