Abonnementen makkelijker verkopen
14 september 2017 
in Blog
0 min. leestijd

Abonnementen makkelijker verkopen

Gelukkig ontwikkelt de techniek zich gestaag voort. Sinds vandaag ben ik aan het testen met betalingen voor abonnementen via Huddle en Plug & Pay.

Abonnementen verkopen via Huddle en Plug & Pay

Het voordeel is dat dit een integraal onderdeel is van de community software en leeromgeving. Met andere woorden, zowel mijn klanten als ik krijgen meer gebruikersgemak.

3 abonnementen op 1 checkout pagina

Belangrijkste is daarbij dat een klant uit 3 abonnementsvormen kan kiezen op een één ‘checkout’ pagina. Deze pagina is door en door getest en is super strak opgemaakt.

Voor de klant betekent dat meer vertrouwen, meer betaalgemak. En voor ons betekent het hopelijk meer conversie.

Administratie automatisering

Maar daarnaast kan de klant ook makkelijk zijn facturen downloaden en kunnen wij makkelijk abonnementen uit en aan zetten.

Nu is het even afwachten hoe dit gaat uitpakken. Want het betekent tevens dat we per vandaag alleen nog maar abonnementen en geen éénmalige betalingen meer aanbieden.

Zal dit gaan lopen of niet?

En ik verwacht dat dat nog wel even tot wat terughoudendheid gaat leiden onder nieuwe klanten. Hoewel, voor een tientje per maand onbeperkt lessen, dat is toch wel een mooi alternatief, niet waar?

PS dit artikel stamt uit 2017, in 2020 ontplofte mijn abonnementenverkoop bij de uitbraak van Corona.

 

 

 

Over de schrijver
Michel Penterman is een impact ondernemer met ruim 25 jaar aan ervaring
Reactie plaatsen

Passief en schaalbaar inkomen, klanten in overvloed en wederkerende inkomsten met jouw eigen succesvolle online programma's!

Ontvang nú de belangrijkste tips in je mail en Shine Like a Star!