arrow_drop_up arrow_drop_down
Onderdeel van een bootcamp
30 januari 2017 

Onderdeel van een bootcamp

Vandaag start een cyclus waarin ik de case gitaarles.nl door een zestiental studenten laat onderzoeken bij SRM. Dit gebeurt in de vorm van een Bootcamp.

In deze Boot Camp gaan de studenten gedurende 10 dagen in op allerlei aspecten zoals AdWords, zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing, Google Analytics, conversie optimalisatie, E-mail marketing, affiliates en nog een aantal andere zaken.

Gedurende deze Boot Camp gaan ze dus aan de slag met mijn case. Het is een cyclus van drie keer en zes weken, dus in totaal zullen er zo’n 48 studenten aan de case gaan werken. Ik heb een sterke commitment aan hen afgegeven en veel dingen die zij mij adviseren zal ik direct proberen door te voeren.

Op die manier is het leer ervaring optimaal, en kan ik versneld mijn transitie uitvoeren van online leerplatform naar Online Community. Het is niet alleen fijn dat al deze studenten aan mijn case werken, het zijn ook ook mensen die zelf weer een netwerk hebben waarbinnen zij de case kunnen verspreiden. Een gevalletje van OPN, ofwel Other Peoples Network.

Op deze manier is het dus een win win win situatie. Ik zie er erg naar uit!

Over de schrijver
Michel Penterman maakte de afgelopen jaren furore met zijn online cursussen en passieve inkomsten stromen. Meer dan 10 jaar online ervaring en meer dan 30 jaar ondernemers- en levenservaring heeft hij nu ingezet om andere experts te helpen meer en leukere verdiensten te realiseren met hun kennis.
Reactie plaatsen

Een week lang tips over de 4 urige werkweek!

Meld je aan en ontvang een week lang vrijblijvend tips hoe jij je 4 urige werkweek kunt starten!