arrow_drop_up arrow_drop_down
1 maart 2018 
in Blog

Growth Hacking in de praktijk

Goed nieuws, vanaf vandaag ga ik met Gitaarles.nl met Growth Hacking aan de slag. Ik ga je ook wekelijks op de hoogte houden van de vorderingen!

Ik heb al behoorlijk veel verkeer op gitaarles.nl maar wil echt naar een stabiele inkomstenpatroon toe en in samenwerking met Bammboo gaan we daar aan werken. Bammboo traint organisaties op het vlak van Growth Hacking en Growth Architecture. In de trainingen wordt aan de hand van mijn case gewerkt. Super leerzaam dus!

Vandaag zijn we begonnen met het invullen van het Business Model Canvas van Alexander Osterwald, zodat we de verschillende segmenten, doelgroepen en waarde proposities goed in beeld krijgen.

Jeremy en Maxim van Bammboo

Vervolgens zijn we persona’s gaan maken. De studenten, die ik dinsdag ga treffen, gaan het aantal persona’s verder uitwerken en dan gaan we aan de slag. Het streven is om de omzet te verdrievoudigen. Het maakt niet uit op welke manier.

I’ll keep you posted!

 

Over de schrijver
Michel Penterman maakte de afgelopen jaren furore met zijn online cursussen en passieve inkomsten stromen. Meer dan 10 jaar online ervaring en meer dan 30 jaar ondernemers- en levenservaring heeft hij nu ingezet om andere experts te helpen meer en leukere verdiensten te realiseren met hun kennis.
Reactie plaatsen

Een week lang tips over de 4 urige werkweek!

Meld je aan en ontvang een week lang vrijblijvend tips hoe jij je 4 urige werkweek kunt starten!