arrow_drop_up arrow_drop_down
Door Ontwikkelen
1 juni 2016 

Door Ontwikkelen

Nieuwe producten maken van bestaande klanten nieuwe klanten!

Wat heb je aan 3.000 klanten als ze niks nieuws bij je kopen? Zijn het dan nog wel klanten?

Met dit inzicht ben ik aan de slag gegaan. Immers, deze klanten hebben al bij je gekocht en de meesten zijn, zo begrijp ik van hen, enthousiast. Dus werd het hoog tijd om nieuwe producten te gaan ontwikkelen. Maar op hoofdvlak was ik wel een beetje aan mijn tax gekomen. Hoe verder?

Naast drie verdiepingscursussen nu horizontaal verder

De basis cursus had ik al, daar volgde de tokkel cursus op en ik sluit af met de barré akkoorden cursus. Eerlijk gezegd ben ik dan wel een beetje door mijn theorie heen. Dieper kon ik niet gaan, oppervlakkiger wel.

Uitbreiding in plaats van verdieping

Dus ben ik begonnen met meespeel nummers voor beginners tot en met gevorderden niveau. Dat product heb ik vandaag live gezet.

Lelijke sales pagina

En wil je verder, dan moet je je af en toe over je eigen grenzen zetten. Ik ben dus ook aan de slag gegaan met een lelijke sales pagina.
Hier zie je het resultaat, binnen 3 kwartier.
‘Schat, betaal jij de hypotheek vandaag nog?’ ‘Ja lieverd, even wachten tot vanavond, dan maak ik het met plezier over!” 😉

Over de schrijver
Michel Penterman maakte de afgelopen jaren furore met zijn online cursussen en passieve inkomsten stromen. Meer dan 10 jaar online ervaring en meer dan 30 jaar ondernemers- en levenservaring heeft hij nu ingezet om andere experts te helpen meer en leukere verdiensten te realiseren met hun kennis.
Reactie plaatsen

Een week lang tips over de 4 urige werkweek!

Meld je aan en ontvang een week lang vrijblijvend tips hoe jij je 4 urige werkweek kunt starten!