arrow_drop_up arrow_drop_down

Inspirerende online cursussen

Online muziek cursussen

Pianoles met Cor Bakker

Na woelige jaren waarin Cor wekelijks wereldsterren als Robbie Williams, Adele en Michael Bublé bij Paul de Leeuw begeleidde, gooide hij het roer om.


Voor Cor ontwikkelde ik online pianolessen (ik het online programma, Cor de inhoud) en sinds de knallende lancering geldt Cor als dé online piano leraar met zijn uitgebreide lesaanbod. Probeer de proefles  en ontdek hoe ook jij in no time je favoriete nummers op piano meespeelt!

Online gitaarles met Michel Penterman

Iedereen kan gitaar leren spelen! En met deze cursus kun jij het nu ook makkelijk leren. Deze online gitaarlessen scoren al 10 jaar onafgebroken goed en het leuke is: ze zijn voor jong én oud! 


Hiermee vond ik mijn niche; ofwel 'muze' volgens de theorie van de 4-urige-werkweek. Als onbekende hobby gitarist werd ik één van de bekendste online gitaarleraren. Probeer de proefles en je muzikale leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Zingen met Karin Bloemen

Samen met Cor Bakker en Karin Bloemen ontwikkelden we de cursus "Zingen met Karin". Lachen, gieren én brullen. Ik bedoel zingen. 


Bekijk de cursus en leer niet alleen zingen maar ook performen als een ware diva!

Persoonlijke online trainingen

"Ik ben een baas" met Sandra Kamp

Sandra Kamp is in het dagelijks leven Gedragstrainer ✹ (e-)Coach ✹ Facilitator. Zo werkt zij onder andere voor Schouten en Nelissen. Zij liep in haar privé leven tegen een aantal problemen op waar ze een online cursus uit ontwikkelde. 


"Ik ben een Baas" is een online training voor "Slimme snelle denkers van 8 tot 12 jaar". Bekijk de training van Sandra.

Brein Medicijn met Johan van Vliet

Johan kreeg op zijn 29e een burn out zakte steeds verder weg. Totdat hij in aanraking kwam met de psycho-fysiologische methodiek van Dr. Sarno.


Met zijn eigen bevindingen en na intensief onderzoek kan hij nagenoeg pijnvrij leven. Johan heeft zijn eigen Online Pijnvrij Training gemaakt. 

Je huis verkopen doe je zo! - Mark Teeuwissen

Mark was een succesvolle makelaar maar liep tegen de grenzen van zijn eigen uren op. Hij besloot het over een andere boeg te gooien en ontwikkelde een methode waarmee zijn klanten ZELF hun huis konden verkopen. 


Mark schrijft zijn tweede boek, is een veel gevraagd spreker en werkt ondertussen aan zijn eerste online cursus.

Blijvend zelfvertrouwen

Deze online cursus van Frank de M. is onderdeel van een aantal succesvolle mentale cursussen die met veel zorg zijn gemaakt.


Frank coacht mij op het gebied van Focus. Bekijk zijn cursussen en probeer er gerust eentje. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Zakelijke online trainingen

Pitchen en presenteren met Patrick van Gils

Patrick was al jarenlang woordvoerder en hoofd communicatie voor McDonalds toen hij voor zichzelf begon.

In zijn lessen deelt hij de geheimen hoe jij ook jouw bedrijf succesvoller "op de kaart" kunt zetten, bekender maakt, je jezelf in de markt zet en hoe je heel veel nieuwe klanten aantrekt.

Schrijven voor Internet met Aartjan van Erkel

Aartjan is één van Neerlands beste tekstschrijvers voor het internet. Zijn boeken domineren al jarenlang de bestsellers lijstjes. 


Aartjan heeft een indrukwekkend bedrijf opgebouwd met mooie formules waarmee hij klanten lang aan hem weet te binden. 

Affiliate marketing met Jacko Meijaard

Affiliates zijn online wederverkopers die jouw producten  verkopen in ruil voor een vergoeding.


Bekijk het programma van Jacko Meijaard, met wie ik samen geïnterviewd werd door het Algemeen Dagblad in het kader van de 4-urige-werkweek en leer hoe je zelf affiliate kunt worden.

Online Marketing cursus met Martijn en Tonny

Martijn en Tonny van de IMU delen veel kennis op het gebied van online marketing. Hun bedrijf is bovendien leverancier van belangrijke software.

Ik werk al jaren intensief met hun website systeem waarmee je je expertise kunt delen en hun Huddle software als leerplatform. Meld je aan voor de gratis e-books.

Winst met Workshops met Hugo Bakker

Hugo Bakker timmert al een aantal jaar succesvol aan de weg met zijn online programma 'Winst met Workshops'.


Hugo en ik werden allebei door het Algemeen Dagblad geïnterviewd waarna Hugo een podcast met mij opnam (zo gaat dat dus ;-) over het succes van mijn online programma.  Doe zijn gratis online training.

Geld verdienen aan Bol.com met Jia Ruan

Jia Ruan is in korte tijd een legende geworden met zijn online cursus "Geld verdienen aan Bol.com' Ik raad je aan om voor de gein eens te kijken en, nog beter, je aan te melden voor zijn webinar. 


Je komt dan in een staaltje ongekende verkoop agressiviteit terecht die je eigen grenzen zullen oprekken ;-)