3 2 1 en weg is mijn verslaving!
21 maart 2023 
in Blog
1 min. leestijd

3 2 1 en weg is mijn verslaving!

"3, 2, 1 en weg is mijn verslaving! - Hoe ik afscheid nam van mijn Google Analytics Real Time obsessie"

Hallo allemaal! Vandaag wil ik met jullie mijn persoonlijke ervaring delen over hoe ik afstand nam van mijn Google Analytics Real Time-verslaving. In deze blogpost neem ik je mee door mijn reis, de omslag in mijn leven en hoe ik uiteindelijk de moed vond om me af te melden van deze verslavende gewoonte.

Mijn verslaving aan Google Analytics Real Time

Tien jaar lang was ik verslaafd aan Google Analytics Real Time. Ik controleerde voortdurend wie mijn website bezocht, waar ze vandaan kwamen en wat hun locatie was. Het gaf me een gevoel van voldoening om te weten dat mensen mijn site leuk vonden en erop klikten. Maar ik besefte dat dit geen enkele zin had en dat ik mijn tijd beter kon besteden aan het meten van de effectiviteit van mijn website in plaats van me te concentreren op realtime bezoekers.

Het besef dat het tijd was om te veranderen

Op een dag besloot ik dat het tijd was voor een grote verandering in mijn leven. Ik realiseerde me dat ik mezelf niet langer wilde laten meeslepen door deze verslaving. Het was tijd om afscheid te nemen van mijn obsessie met Google Analytics Real Time en me te richten op wat echt belangrijk was: mijn werk en het creëren van waardevolle content voor mijn bezoekers.

Afscheid nemen van mijn verslaving

Het moment was gekomen om me af te melden bij Google Analytics Real Time. Ik voelde me verdrietig, maar tegelijkertijd wist ik dat dit de juiste beslissing was. Dus, tijdens een livestream, nam ik de moedige stap om het echt te doen. Ik zei vaarwel tegen mijn verslaving en meldde me af.

Het leven na mijn Google Analytics Real Time-verslaving

Nadat ik me had afgemeld, voelde ik me opgelucht en klaar om door te gaan met mijn leven. Ik kon nu mijn energie richten op het verbeteren van mijn website en het creëren van waardevolle content voor mijn bezoekers, in plaats van voortdurend mijn realtime bezoekersstatistieken te controleren. Het afscheid nemen van deze verslaving heeft me geholpen om me te concentreren op wat echt belangrijk is.

In conclusie, het overwinnen van mijn Google Analytics Real Time-verslaving heeft mijn leven ten goede veranderd. Ik ben nu productiever, gelukkiger en meer gericht op wat echt belangrijk is. Ik hoop dat mijn verhaal anderen kan inspireren om ook de moed te vinden om afscheid te nemen van hun eigen verslavingen en zich te concentreren op wat echt belangrijk is in het leven.Over de schrijver
Michel Penterman onderneemt ruim 25 jaar online én offline en maakte jaren furore met zijn online cursussen en passieve inkomsten stromen op basis van de 4 urige werkweek. Meer dan 13 jaar online ervaring en meer dan 25 jaar ondernemers- en levenservaring heeft hij nu ingezet om andere experts te helpen meer en leukere verdiensten te realiseren met hun kennis. Vaak in een drietraps raket: 1) online presence optimaliseren 2) een eigen online programma maken 3) opschalen met online marketing, guerilla marketing, crowdfunding, investeerders en groeien met complementaire partners
Reactie plaatsen

Passief en schaalbaar inkomen, klanten in overvloed en wederkerende inkomsten met jouw eigen succesvolle online programma's!

Ontvang nú de belangrijkste tips in je mail en Shine Like a Star!