Page content

article content

Inspirerende ontwikkelingen op vakantie

Voordat ik dit jaar met mijn kinderen op vakantie ging, heb ik een actie bedacht waarmee ik mijn vakantie probeerde te financieren met de opbrengsten van mijn online programma’s. Als doel had ik om genoeg omzet per dag online te genereren om mijn kosten mee te betalen.

Ik moet zeggen, het zag er een tijd lang niet best uit. Ik had van alles aan mijn site veranderd, nieuwe betaal modellen geprobeerd, nieuwe look & feel, nieuwe leeromgeving, nieuwe community, maar niets hielp. Het ging eigenlijk alleen maar slechter.

Totdat ik besloot om het hele ‘onboarding’ proces super simpel te maken. Ik had ondertussen geleerd dat je je klanten primair op je product en secundair op je community moest binnenhalen. Dus niet roepen: word lid van de community en oja, leer ook nog eens gitaar spelen’ maar ” Leer gitaar spelen. Nu, vandaag nog.” (en oja, je wordt ook nog lid van de community).

Na deze aanpassing ben ik hard gaan mailen. Iedere week een aanbieding en iedere week een countdown timer op mijn bestel pagina.

En dat werkte! Iedere dag maakte ik de gewenste omzet en er waren zelfs dagen dat ik tegen mijn kinderen zei: we moesten maar eens gezellig uit eten gaan..

Aan het einde van de vakantie besloot ik er zelfs nog een paar dagen aan vast plakken.

Wat scheelde, is dat ik wist dat ik bij thuiskomst kon beginnen aan een mooie nieuwe opdracht (opzetten van een community) en dat er nog meer mooie dingen zouden gaan gebeuren.

Ondanks al deze fijne ontwikkelingen, was de aankomst in Nederland toch redelijk cold turkey. Het was ineens over met de zomer, over met de vakantie, ik was niet meer de hele dag buiten.. tijd om actie te ondernemen dus.

Op mijn vakantie nam ik een belangrijke beslissing en die ben ik gaan uitvoeren, hier lees je over mijn beslissing!

Comment Section

0 reacties op “Inspirerende ontwikkelingen op vakantie

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website