arrow_drop_up arrow_drop_down

Shine met je eigen

Succesvolle Online Programma

Maak je droom waar: passief en schaalbaar inkomen, genoeg klanten en wederkerende inkomsten met jouw eigen Succesvolle Online Programma

12+

Jaar ervaring

7.000+

Tevreden klanten

23

Online Best Sellers

"VERDIEN MEER" met je expertise!

Online Leerprogramma maken

Klanten op de automaat met Weggevers

Online Presence optimaliseren


Wederkerende Inkomstenbronnen

creëren

Enkele inspirerende klanten die het roer om gooiden:

Mark Teeuwissen, Makelaar
Leert nu hoe mensen zélf hun huis kunnen verkopen.
Sandra Kamp, e-Coach, Gedragstrainer
Ontwikkelde de 'Ik ben een Baas online training' voor slimme snelle denkers van 8 tot 12 jaar.
Cor Bakker, Pianist
Ontwikkelde een volledig online pianoles programma met 1.000'en klanten

Bekend van:


En nog meer leuke klanten! 

Hugo Beijer, Free Publicity agent
Werkt aan een online programma waarin hij jou leert hoe je Free Publicity kunt genereren 
Conservatorium van Amsterdam

Levert nu wereldwijd online muziekonderwijs van het hoogste niveau

Tine van Heerikhuize, Trainer & coach
Leert je fundraisen met innovatieve concepten 

Stráál je mee?

"Benut je talent en laat je dromen uitkomen. 

Maak een online programma met jouw expertise.
Schrijf je in!"


Michel Penterman

Plezier in je werk

Al mijn hele leven heb ik het belangrijk gevonden dat ik plezier heb in mijn werk. Zo had ik een groot overdekt strand, bedacht/verkocht/maakte ik TV programma's, was jarenlang Social Media en Online Marketing Expert én werd ik gaandeweg dé expert op het gebied van online programma's maken. 


Graag laat ik jou delen in dit plezier. Gaan we samen aan de slag?!

De 11 peilers van het OSA©-programma

Werken vanuit intrinsieke motivatie

Werk vanuit je intrinsieke motivatie. Wil je je passie volgen, heb je een financiële drijfveer, wil je het verschil maken, minder werken en meer verdienen of simpelweg op een leukere manier geld verdienen?

Een businessmodel kiezen dat bij jou past

Wil je jezelf schaalbaar maken, beter verkoopbaar maken, wil je producten van anderen gaan verkopen of misschien wel proberen een 4 urige werkweek te bereiken met autonoom draaiende programma's? 

Een concept uitwerken op basis van je doelgroep en hun behoefte

Ga altijd uit van je doelgroep en hún behoefte. Zijn het mannen, vrouwen, jongeren, ouderen, hoog- of laagopgeleiden, welke leeftijd hebben ze, richt je je op consumenten of B2B? En niet onbelangrijk: wat voor taal gebruiken ze? Tast dit in een vroeg stadium af.

Bepaal met het lesgrid welke content je nodig hebt

Bekijk welke content je (nodig) hebt om in de behoefte van bovenstaande doelgroep te voorzien en hoe je daar een waardevol online product van kunt maken? Met het OSA Lesgrid© bepaal je de benodigde inhoud en kun je direct aan de slag met je content!

Je product verkoopbaar maken met een weggever

Geef je product vorm en maak het verkoopbaar (bijvoorbeeld een e-book als weggever) zodat je de behoefte in de markt kunt aftasten. Voorkom dat je je hele programma afmaakt en wellicht veel tijd en geld verspilt aan een product waar niemand op zit te wachten.

Aftasten en bijsturen

Zorg ervoor dat je veel feedback op je weggever krijgt waarmee je je uiteindelijke online product kunt afstemmen op de behoefte in de markt. Aan de hand van het OSA Lesgrid© kun je eenvoudig de inhoud en vorm van je definitieve online programma bepalen.

en dan..

Produceer je content slim én duurzaam

Zorg dat je content produceert die je langdurig kunt (her-)gebruiken. Met de succesvolle en effectieve OSA©methode maak je met simpele middelen leerzame video's, e-books, downloads, blogposts, social media uitingen en zelfs je eigen podcasts.

Create Once, Sell Everywhere

Maak en archiveer je content dusdanig dat je het in een later stadium op diverse platforms kunt verkopen. Dat kan maar hoeft niet direct je eigen platform te zijn, maar kan ook een een platform met veel bereik en potentiële klanten van een partner zijn. 

Optimaliseer je online presence op social media

Koppel je expertise aan je profielen op social media, zoals Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram en  Youtube. Op deze 'eerste graad' netwerk is jouw bereik het grootst en de gun factor het hoogst. 

Kanaliseer je promotie en schaal op

Maak een content kalender om je online programma's te promoten op de bovenstaande sociale media en werk aan de vindbaarheid van je programma's door zoekmachines te optimaliseren.

Door het dak gaan met Free Publicity

Bedenk ludieke acties, haak aan op bestaande acties en zorg ervoor dat je in beeld komt bij de massa media. Publiciteit brengt vaak een rimpel effect op gang en maakt jou een gevraagde expert, wat je veel aandacht voor je online programma oplevert.

Streef een 4 urige werkweek na met opschalen en wederkerende inkomsten

Bouw een trouwe community met je klanten op met abonnementen en wederkerende inkomsten. Op deze manier bouw je verder aan een bedrijf met intrinsieke waarde en kun je opstomen naar de 4-urige-werkweek! 

Doe je mee?

10 jaar geleden maakte ik een simpele web site, nam video's op, schreef een weggever, maakte een sales video en zette mijn eerste digitale product te koop. Met huis-tuin-en-keuken middelen en twee linkerhanden. En een investering van precies €0,-!


Een dag later kwam de eerste omzet geheel automatisch binnen. Met veel passie had ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.


Vandaag de dag heb ik met die cursus meer dan 5.000 klanten naar tevredenheid bediend en enorm veel kennis opgedaan met het maken en verkopen van online programma's.


Maar dat was pas het begin. Ik bouwde een mooie leeromgeving, richtte een community op en stapte over op een abonnementsmodel met wederkerende inkomsten. En leerde veel. 


Ik nam mijn volgers op social media mee in de mooie reis die ik aan het maken was. Publiceerde geregeld op mijn eigen site maar ook op die van anderen over mijn 'learnings' en gaf veel tips. En kwam in de media.


Waar? In De Telegraaf, Algemeen Dagblad, bij de NOS, RTL4, BNR, 538 Edwin Evers, Omroep Max, 3FM, en diverse vooraanstaande blogs.


De afgelopen jaren dienden zich tegelijkertijd mooie klanten aan die van mijn expertise profiteerden. Bekende Nederlanders, Conservatoria, maar ook Corporates en Overheden.


Hoe? Doordat ze iets over me lazen in hun timeline, over me hoorden in de media of van iemand anders een tip kregen.


Ik zie dat veel mensen blijven hangen en hun expertise niet ten gelde maken. Ze blijven praten, laten zich inspireren maar zetten niet die eerste stap! Ze laten zich weerhouden door techniek, terwijl ze zoveel kostbare kennis hebben. 


En dat is een gemiste kans op online zichtbaarheidpassief inkomen, betere klanten, een hoger uurtarief, meer omzet en meer vrijheid


Start daarom vandaag met je toekomst en laat mij je helpen. Met mijn didactische vaardigheden en online ervaring bouwen we vanuit jouw kennis een gedegen online programma op. 


Ik leer je hoe je eenvoudig content kunt maken die verkoopt als een gek. Ik ontzorg je met de techniek zodat je snel kunt starten. En ik help je verder met je business model zodat je succesvol zult zijn. Met het maken van jouw succesvolle online leerprogramma, het maken van een weggever, het optimaliseren van je online presence en de introductie van jouw ledensite met wederkerende inkomsten.
 

Iedere dag die je wacht, loop je mooie klanten en omzet mis!

Volg dit succesvolle stappenplan:

Stap 1

Online leer programma maken

  • Maak aan de hand van je kennis een succesvol lesgrid en leer hoe je passieve inkomsten met online leerprogramma's realiseert.
  • Kies je optimale business model waarmee je je diensten schaalbaar en makkelijker verkoopbaar maakt
  • Start met verkopen!
ja ik wil!

Stap 2

Online weggever maken

  • Aan de hand van je lesgrid leer je eenvoudig met e-books, blogposts en video's een weggever maken waarmee je op de automaat klanten scoort.
ja ik wil!

Stap 3

Online Presence optimaliseren

    • Nu alles klaar staat, leer je hoe je met (unieke) content creatie je expertise op vele manieren voor het voetlicht kunt brengen op social media, je eigen site en andere digitale platforms. 
    • Inclusief generatie van free publicity.
ja ik wil!

Stap 4

Wederkerende inkomsten realiseren

  • Leer hoe je met online programma's een community / membersite opbouwt met wederkerende inkomsten en een groeiende intrinsieke waarde.
  • Leer hoe je de kracht van de community kunt inzetten voor langdurig passief inkomen
ja ik wil!

Dit heb je absoluut NIET nodig!

Technische kennis

Ik heb twee linkerhanden en ik ga ervan uit dat jij die ook hebt.


Technische kennis is dus niet nodig.

Dure software

Ik leer je hoe je met simpele middelen je content kunt maken.


Dure software is dus niet nodig.

Diepe zakken

Ik heb de ambitie om een fantastisch product toegankelijk aan te bieden.


Diepe zakken zijn dus niet nodig.

Start vandaag!

Gratis Webinar

€0
Eénmalig
Kennismaking webinar

Vrijdag 20 september

11.oo uur

Tijdelijk aanbod

Introductie aanbod!

€47,00
€14,95
Per maand

Toegang tot de cursus

Toegang tot de community

Bonus: toegang tot de online gitaar lessen!