Page content

article content

Digital Nomad voor ouders

Eigenlijk praat ik er al jaren over. En heb ik het mezelf meermalen beloofd. Ik wil vaker, langer, meer weg. Op vakantie of in het buitenland werken.

Maar met vier kinderen is dat niet zo makkelijk. Door een aantal ontwikkelingen, is het echter voor mij makkelijker geworden om toch vorm te geven aan deze droom.

Want eerlijk is eerlijk, al toen ik op mijn achttiende met mijn motor door Frankrijk reed, dacht ik: hier wil ik wonen. Nu scheelt het dat ik goed Frans spreek, maar veel meer dan er vaak op vakantie gaan, is er niet van gekomen.

Totdat ik deze vakantie weer wegreed uit Frankrijk en dacht: verdorie, nu mijn online lessen en andere activiteiten zo goed lopen, is het tijd om actie te ondernemen!

En soms vallen dingen mooi samen. Zo word ik begin oktober door Welmoet Babeliowsky geïnterviewd over ‘online inkomen’ genereren en was ik toch al van plan om mijn cursussen te gaan uitbreiden.

Dus heb ik besloten om naast mijn online cursussen ook Klassikale cursussen te gaan aanbieden in Nice in Frankrijk.

Zowel Transavia als Easyjet vliegt goedkoop op deze stad en er is een willekeur aan bedden, kamers, huizen en zelfs villa’s te huur op Airbnb.

Komend weekeinde vlieg ik er heen voor een lang weekeinde en ga ik mijn cursus opnemen én op zoek naar een geschikte accommodatie om overdag de cursus te geven, zodat iedereen ’s avonds het nachtleven (of de Middellandse Zee) in kan duiken.

Ik hou je met dit blog op de hoogte van de ontwikkelingen!

Comment Section

0 reacties op “Digital Nomad voor ouders

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website