'Voor mij is er niets mooiers dan anderen helpen 
met het online verspreiden van hun kennis'

Zelf met Passie een Succesvol Online Programma maken?

Wat is jouw verhaal?

Ik heb een wonderlijke fascinatie voor online inkomen. Een paar jaar geleden zette ik een video op Youtube, bouwde een simpele website, bood mijn eerste online lessen aan, en… de volgende dag ging mijn telefoon: “KETSJING”!!


De eerste bestelling kwam binnen en werd automatisch afgehandeld. Voor het eerst in mijn leven kon ik met mijn Passie (muziek) heel veel mensen blij maken en tegelijkertijd inkomsten genereren.

Daarna startte ik serieus met email marketing, ging samenwerken met de belangrijkste affiliates, kreeg veel publiciteit, werd Youtube Partner en werkte samen met Google. 


Ik kopieerde mijn formule ook succesvol naar andere experts. Vanaf nu kun jij profiteren van alle lessen die ik geleerd heb en vol passie aan jouw product gaan werken. Bekijk hieronder hoe!

Dit is wat enkele van je medecursisten zeggen:

"Ik zie Michel als de 'kwade genius' 😁  die mijn leven volledig veranderd heeft!"

Cor Bakker -  BN'er - Online Pianoles

"Bij de OnlineStarsAcademy leer je veel meer dan alleen de techniek. Mijn eerste actie was meteen een groot succes!"

Sandra Kamp - Coach en trainer (hoog)begaafden 

"Als je toe bent aan de volgende stap in je werkzame leven, moet je bij Michel zijn!"

Mark Teeuwissen - Makelaar, Auteur, oprichter Huisunie

Wat ik kan, kun jij ook, en het mooie is, je kunt al vandaag starten!

Alles wat je water geeft, gaat bloeien! En nu is het tijd om jezelf tot volle wasdom te laten komen. Ik heb het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt:


  • Ik reik je methoden aan waarbij je nauwelijks verstand van techniek hoeft te hebben. 

  • Je leert hoe je de diverse online marketing middelen duurzaam en succesvol kunt inzetten.

  • Je komt in een bijzondere community met inspirerende ondernemers die elkaar dolgraag een stap verder helpen

  • Je krijgt volledig inzicht in mijn succesvolle aanpak.

  • Daarnaast leer ik je hoe je al vanaf je eerste les je investering simpel kunt gaan terugverdienen. 
  • Je krijgt inspiratie van de verhalen van andere ondernemers die het roer omgooiden en hun leven zelf succesvol gingen vormgeven.
  • En je leert vooral hoe je eenvoudig van allerlei tools gebruik kunt maken om content te maken en verspreiden.

Bekijk snel wat je gaat leren!

Nieuwe levensstijl met passieve online inkomsten

Het klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het vaak ook. Want wie wil er nou niet lekker in het zwembad liggen terwijl het geld binnenstroomt? Leer hoe je je voordeel kunt doen met theorie uit  'de 4 Urige Werkweek' en 'Nooit meer te Druk'. En pas de indrukwekkende universele principes op jezelf toe van de 'Zelfbeschikkingstheorie' van Deci en Ryan!

Na deze inspirerende lessen ben je helemaal klaar voor het echte werk! 

Optimaliseer je online aanwezigheid

Via Social Media kan ieder individu zijn eigen klantenkring uitbouwen en bereiken. De basis daarvan is dat je op een goede manier online aanwezig bent op diverse platforms. En die basis gaan we in orde maken! Je gaat leren hoe je social media zoals Facebook, Linkedin, Youtube, Twitter en Instagram voor je kunt laten werken.

Na deze lessen ben je klaar voor de eerste actie waarbij je klanten gaat werven.

Klanten werven met je 'weggever'

We gaan als eerste aan de slag met het verzamelen van emailadressen van geïnteresseerden. Je kunt het zien als een proefrit: klanten die interesse hebben in jouw expertise of lessen, kunnen een gratis voorproefje krijgen, in ruil voor hun emailadres. Het voorproefje kan bestaan uit videolessen, een e-book of de belangrijkste tips. Je leert een interessante weggever maken en ontwerpen waarmee je een goede lijst met email adressen kunt opbouwen, de bakermat van je succes! En hiervoor hoef je nog geen eens een eigen site te hebben!

Na deze lessen kun je je eerste producten gaan verkopen!

Online geld verdienen met je kennis en passie

Leer hoe jij je kennis gaat omzetten in een online lesprogramma waarmee je duurzaam een passieve inkomstenstroom kunt genereren. Welke mogelijkheden werken goed voor jou? Ga je je eigen online programma's verkopen of dat van anderen? Of ga je via de werkwijze offline diensten en producten verkopen? 

Na deze les kun je meteen je eerste online omzet gaan maken.

Websites die voor je werken

Is het persé nodig om een eigen website te hebben? En zo ja, aan wat voor eisen moet de site voldoen? Welke technieken heb je allemaal nodig? Moet je alles zelf doen of zijn er partijen die kant en klare systemen leveren? Of kun je je kennisproduct zonder eigen website verkopen? 

Stel je lesprogramma samen

Geloof me of niet, maar dit is de basis van je succes. Van een goed lesprogramma dat je éénmalig neerzet, kun je jarenlang plezier hebben. Je leert dan ook het geheim van mijn LESGRID kennen dat alle belangrijkste succesfactoren bevat!

Content, content, content

Vanuit de juiste profielen als basis op social media, ga je aan de slag met content maken. Je leert bloggen, video's en foto's maken en updates plaatsen op de diverse platforms. Daarnaast leer je met simpele tools je eigen boeken schrijven, ontwerpen maken en webinars houden. Bovendien leer je hoe je content kunt gebruiken en hergebruiken, een belangrijke succesfactor!


Na deze lessen ben je helemaal klaar om aan de 'automatisering' van je platform te beginnen.

Automatiseer je processen

Leer hoe je zowel je marketing als je verkoop kunt automatiseren met simpele tools! Hierdoor kun je diverse inkomstenbronnen stapelen en bepaal je zelf wanneer je waar aan je business werkt! En dit alles zonder al te veel technische kennis!

Na deze lessen kun je je op gaan maken voor het opschalen van je verkopen.

Krijg gratis publiciteit

Online media zijn mooi, vooral als ze ondersteund worden door traditionele media. Leer hoe je uniek nieuws kunt maken dat je via toonaangevende kranten, tijdschriften, radio- en tvzenders alsmede online platforms kunt verspreiden zonder dat het je een stuiver kost!
Het effect hiervan zal je enorm verbazen!


Na deze interessante lessen, ben je klaar voor het uitbreiden van je business model!  

Breid je verdiensten uit

Leer hoe je vervolg programma's aan je bestaande programma kunt toevoegen. Zoals verdieping, verbreding, intensivering, offline sessies of zelfs VIP sessies in het buitenland.  

The sky is the limit als je deze principes gaat volgen!

Tijdelijke bonus!

Als je vandaag nog start, behoor je tot de selectie deelnemers die gratis toegang krijgen tot de online community!


Bovendien betaal je geen €189,00 maar slechts €119,95

Start nu direct en betaal geen €189,00 maar.. 

slechts €119,50!!

Phoenix WebsitePhoenix Website